Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Το σχέδιο του Φρανσουά Ολάντ για την ανάπτυξη


Το σχέδιο του Φρανσουά Ολάντ για την ανάπτυξη Ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης με την άμεση αξιοποίηση των κονδυλίων ύψους έως και 120 δισ. ευρώ έως τα τέλη του 2012, διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας με τη σύσταση ένος μηχανισμού διαχείρισης κρίσεων και σειρά άλλων σημαντικών μέτρων περιλαμβάνει το σχέδιο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.   
Το «Σύμφωνο για την Ανάπτυξη στην Ευρώπη», που αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, πρόκειται να παρουσιάσει ο Φρανσουά Ολάντ στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και Παρασκευή (28 και 29 Ιουνίου).Πρόκειται για ένα κείμενο στρατηγικής 11 σελίδων το οποίο θα κινείται σε τέσσερις άξονες. Ο πρώτος αφορά στην ενίσχυση της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της απασχόλησης. Ο δεύτερος αφορά στην τόνωση της ευρωπαϊκής παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών. Ο τρίτος άξονας αφορά στον μηχανισμό διαχείρισης κρίσεων και την πανευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων. Τέλος ο τέταρτος αφορά στην ενίσχυση και την ολοκλήτωση της ΟΝΕ σε ορίζοντα δεκαετίας.
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αδήλωτα τετραγωνικά -Διαγραφές οφειλών: Παράταση δηλώσεων μέχρι 30 Ιουνίου (έγγραφα)

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου (από 30 Μαρτίου που ισχύει σήμερα) η προθεσμία για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους ιδιοκτήτες α...