Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Φάιμαν: Οι Έλληνες θέλουν χρόνο!


thumb

Περισσότερο χρόνο για την Ελλάδα ζητά με δεύτερη συνέντευξή του μέσα σε λίγες ημέρες, στην αυστριακή εφημερίδα «Κρόνερ Τσάιτουνγκ, ο αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν.
«Πρέπει να τους δοθεί αέρας για να αναπνεύσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Αυστριακός καγκελάριος.
Εκφράζοντας την πίστη του και την υποστήριξή του στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, ο κ. Φάιμαν επισημαίνει στη συνέντευξη, πως αν δεν υπήρχε το ευρώ, η Ευρώπη θα είχε μια μόνιμη κρίση, για πολλά χρόνια.
Σε σχέση με τον ισχυρισμό πως διατέθηκαν δισεκατομμύρια χωρίς να διαγράφεται μια λύση στον ορίζοντα, ο Αυστριακός καγκελάριος υποστηρίζει, πως με αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκε μια ύφεση, όπως αυτή της δεκαετίας του '30 και ότι τα προβλήματα μπορεί να λύνονται μόνον μακροπρόθεσμα.
Προσθέτει μάλιστα, ότι θα πρέπει να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στην έναρξη της Νομισματικής Ένωσης και βέβαια αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια ημέρα στην άλλη, αλλά θα είναι μια διαδικασία για τα επόμενα δέκα χρόνια.
Ο ίδιος χαιρετίζει το νέο Σύμφωνο Ανάπτυξης και τις προτάσεις για μια Τραπεζική Ένωση.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αδήλωτα τετραγωνικά -Διαγραφές οφειλών: Παράταση δηλώσεων μέχρι 30 Ιουνίου (έγγραφα)

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου (από 30 Μαρτίου που ισχύει σήμερα) η προθεσμία για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους ιδιοκτήτες α...