Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τσίπρας: «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει τις απαραίτητες αλλαγές στην Ελλάδα»



Τσίπρας:  «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει τις απαραίτητες αλλαγές στην Ελλάδα»«O ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική πολιτική παράταξη που έχει τη δυνατότητα να επιφέρει τις απαραίτητες αλλαγές στην Ελλάδα» τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη στο πρακτορείο Reuters.  
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η Ελλάδα χρειάζεται γενναίους ηγέτες που θα αξιοποιήσουν την λαϊκή οργή για την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Παράλληλα υποστήριξε ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υλοποιήσει τις βαθιές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα καθώς «καθώς δεν είμαστε διεφθαρμένοι ή φθαρμένοι».

Ο κ. Τσίπρας, προσέθεσε ότι η κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί θα αποτύχει, διότι βασίζεται σε «σπαταλημένες πολιτικές δυνάμεις», ενώ υποστήριξε πως «αργά ή γρήγορα» ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να κυβερνήσει.

Εξάλλου, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αλεξικέραυνο έναντι της υπερβολικής πολιτικής πόλωσης που έλαβε χώρα προεκλογικά, δεδομένης της οργής των πολιτών προς τα παραδοσιακά κόμματα: «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε σήμερα οι εναλλακτικές θα ήταν τα άκρα, το χάος και η Χρυσή Αυγή», σχολίασε δηκτικά.

Στρέφοντας το βλέμμα του στο Μνημόνιο, η καταγγελία του οποίου λειτούργησε ως βασικό προεκλογικό κάλεσμα στις τάξεις του κόμματος, ο κ. Τσίπρας εξήγησε πως «αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ
έλεγε από την αρχή είναι ότι το σχέδιο διάσωσης δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να συνεχιστεί [...] τώρα όλοι το καταλαβαίνουν αυτό».
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Βελόπουλος ζητάει «συλλήψεις» των τράπερς και επαναφορά της ποδιάς στα σχολεία

«Να συλληφθούν οι τράπερς που υποκινούν τα παιδιά μας στη βία… Επαναφέρετε την ποδιά. Παιδιά στη Δυτική Αθήνα δεν έχουν καλά ρουχαλάκια και ...