Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σύγχρονες Σπιναλόγκες φοβάται ο Λαφαζάνης


thumb

 Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης ισχυρίστηκε ότι η τροπολογία για το μεταναστευτικό παραβιάζει το Σύνταγμα και αναρωτήθηκε «εάν η πρόθεσή μας είναι να γεμίσουμε την Ελλάδα Σπιναλόγκες».Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει πως μία τροπολογία πρέπει να κατατίθεται στη Βουλή τρεις ημέρες τουλάχιστον πριν τη συζήτησή της, με τη συγκεκριμένη να είχε κατατεθεί την παραμονή.
Ο βουλευτής χαρακτήρισε το κείμενο της τροπολογίας ακραίο και πρωτοφανές, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ούτε στο Μεσαίωνα δεν διανοούταν κανείς να κάνει τέτοιου είδους τροπολογίες, οι οποίες μάλιστα δεν αντιμετωπίζουν καν το πρόβλημα.
Η στροφή της πολιτικής ατζέντας στην ασφάλεια και τη μετανάστευση τροφοδοτεί κατά τον κύριο Λαφαζάνη τις πιο ακροδεξιές, φασιστικές δυνάμεις, οι οποίες κερδίζουν έδαφος.
«Αναβιώνουν και κινδυνεύουν να μπουν τη Βουλή κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή», δηλώνει ο Παναγώτης Λαφαζάνης, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί, άλλα όχι με «ακραίο φασισμό».
Υπενθυμίζεται ότι χτες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέσυρε την τροπολογία μετά από το διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Θοδωρή Δρίτσα, αλλά και τις αντιδράσεις και ΚΚΕ.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί μια άκρως σημαντική επέτειο για ολόκληρο τον ελληνισμό, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , όπως αυτή...