Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«Τώρα που φάγαμε τον γάιδαρο είναι κρίμα να έχουμε μια ιστορική αποτυχία»

«Τώρα που φάγαμε τον γάιδαρο είναι κρίμα να έχουμε μια ιστορική αποτυχία»

«Η χώρα θα κάνει τη στροφή, σε πείσμα των ετερόκλητων δυνάμεων του αδιεξόδου και της καταστροφής» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους, προσθέτοντας ότι, ήδη, εμφανίζονται πολλά θετικά σημεία.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2013 υπάρχουν πάμπολλες δυσκολίες, αλλά ο ίδιος είναι βέβαιος ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Μόνη λύση είναι η ολοκλήρωση της προσπάθειας και τώρα που "φάγαμε τον γάιδαρο" είναι κρίμα να έχουμε μια ιστορική αποτυχία στην
τελευταία φάση και δεν θα έχουμε, γιατί παράλληλα με τα μεγάλα προβλήματα θα αρχίσουν να φαίνονται και οι καρποί αυτής της προσπάθειας» είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε τις εξελίξεις στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» σημαντικές και σημαδιακές, εξηγώντας ότι «μια επίμονη, υστερική πολιτική σκευωρία υπό την καθοδήγηση του ΣΥΡΙΖΑ κατεδαφίστηκε πριν φτάσει στη Βουλή, αλλά και μέσα στη Βουλή, γιατί η αλήθεια αντέκρουσε όλο αυτό που είχε στηθεί».

Επιπλέον, μίλησε για «επίθεση» στο ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο, ως πρόεδρο του Κινήματος, καθώς το Κίνημα «είναι πάντα το 'καρφί' στο μάτι τους, ο εγγυητής της σταθερότητας και της εφαρμογής της μόνης εθνικής στρατηγικής».

Συνεχίζοντας την κριτική, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι τώρα υπάρχει όξυνση όλων των αντιθέσεων, ότι «είναι πάρα πολλοί αυτοί που αρέσκονται στο να καλλιεργούν την ένταση και όχι αυτό που λέγεται βία, αλλά βιαιότητα στην κοινωνία».

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε ότι οι πολιτικές αντιπαλότητες, από κάποιους μετατρέπονται σε εχθρότητες. «Πολλοί είναι – είπε - αυτοί που φλερτάρουν με έναν οιονεί εμφύλιο πόλεμο, όχι πραγματικό, αλλά συμβολικό, που διχάζει και που απορρίφθηκε από τον ελληνικό λαό».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε, ακόμη, ότι υπάρχει στη χώρα ένας «χορός νευρικότητας» γιατί όσοι έχουν επενδύσει στον «θάνατο» της Ελλάδας ξέρουν ότι τώρα είναι το οριστικό τέλος της στρατηγικής τους.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...