Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Έτσι έγινε η χοντροκομμένη προβοκάτσια. Του Γ. Παπαχρήστου


ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ποιος το έφτιαξε; Μιλάω για τη συρραφή αποσπασμάτων από την ομιλία του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, όπου πλην των άλλων ο βουλευτής, σε άπταιστα ελληνικά αμφιβόλου ποιότητος, ακούγεται να λέει το περίφημο «αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο σου».

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και για το οποίο μας «άνοιξε» τα μάτια με non paper η Νέα Δημοκρατία. Αποτέλεσε, όπως είναι γνωστό, το νέο επεισόδιο στον πόλεμο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος αποκηρύσσει την τρομοκρατία και ποιος τη στηρίζει.

ΕΠΕΙΔΗ ακριβώς όλο αυτό το παιχνιδάκι μου φαίνεται εντελώς ανόητο και γελοίο, διότι το μόνο που
κάνει είναι να αναπαράγει την λογική της καλής και της κακής βίας, αναζήτησα επισταμένως ποιος «έφτιαξε» το βίντεο για τον Διαμαντόπουλο. Ετσι που να του δίνει την ευκαιρία να βγαίνει και από πάνω και να υποδύεται και τον τιμητή!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι στην αρχή συνάντησα κλειστά στόματα. «Δεν ξέρω, δεν άκουσα, κάτι μου είπαν, εγώ μετά το είδα», τέτοια. Στη συνέχεια όμως, και έπειτα από αρκετή προσπάθεια ομολογώ, ενημερώθηκα ότι το μοντάζ (γιατί περί μοντάζ πρόκειται, τι να λέμε τώρα...) πραγματοποιήθηκε από το τμήμα οπτικοακουστικών μέσων της ΝΔ στη Συγγρού, εκεί όπου ένα πολύπλοκο σύστημα παρακολουθεί ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές ανά τη χώρα και αρχειοθετεί πρόσωπα και αναφορές.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ εντόπισε την ομιλία Διαμαντόπουλου και τις αναφορές περί τρομοκρατίας (το σύστημα, μου είπαν, είναι προγραμματισμένο να «χτυπάει» κάθε φορά που ακούγονται συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά με τις οποίες έχει τροφοδοτηθεί ανά πρόσωπο), και η συνέχεια ήταν πολύ εύκολη.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης (μικρή φωτογραφία), «χτενίστηκε» ολόκληρη η ομιλία, εντοπίστηκε το απόσπασμα για το Mall, απομονώθηκε (επειδή τους ήρθε κουτί μετά το τυφλό χτύπημα της Κυριακής), και αυτό ήταν. Ανάρτηση στο YouTube και ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης με non paper για το... τρομερό θέμα.

ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ότι ο πρόεδρος Αντώνης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για την τροπή που έλάβε η υπόθεση, και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε εντολή στον εκπρόσωπο Σίμο «να το μαζέψει όπως μπορεί».

ΕΓΩ, ΑΠΟ την πλευρά μου, να πω ότι δεν μου λέει τίποτε η πρωθυπουργική ενόχληση: σημασία έχει ότι έγινε μια χοντροκομμένη προβοκάτσια, που αντικειμενικά βοηθάει τους τρομοκράτες και δευτερευόντως ενισχύει τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι στην υπόθεση της τρομοκρατίας δρουν παρακρατικοί μηχανισμοί. Και κάποιος πρέπει να πληρώσει γι' αυτό...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...