Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Ο Αποσκίτης και το δίκτυο των 30αρηδων

o-aposkitis-kai-to-diktyo-ton-30aridon-


Αν και πριν τις γιορτές οι πληροφορίες ήθελαν να είναι θέμα ημερών η ίδρυση νέου κόμματος από τους βουλευτές και τα στελέχη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που αποχώρησαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου ωστόσο προς το παρών τηρείται «σιγή ασυρμάτου».

Ο μόνος που κινείται είναι ο Μπάμπης Αποσκίτης, πρώην πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝ.ΕΛ, αν και κρατάει μια στάση αναμονής για τις πολιτικές εξελίξεις χωρίς να αποκαλύπτει τις προθέσεις του.
Ωστόσο συνομιλεί καθημερινά με στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πολίτες από τη Β΄ Αθήνας και είναι έτοιμος για τη δημιουργία ενός δικτύου 30αρηδων με ιδεολογικό προσανατολισμό την κεντροδεξιά.


Νέοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην μέλη της ΟΝΝΕΔ είναι καθημερινοί του συνομιλητές.

Με αυτόν τον τρόπο ο Αρκάς πολιτικός θέλει να πλασαριστεί στη δεξαμενή των νέων στελεχών που έχουν καθαρό παρελθόν και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στις αμφίπλευρες διευρύνσεις των κομμάτων.

Η ζωή θα δείξει… 
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Κεραυνοί» ΜεΡΑ25 κατά της κυβέρνησης για το προσφυγικό: «Ανίκανη, άβουλη και μοιραία»

«Ανίκανη, άβουλη και μοιραία, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο σε ένα πράγμα φαίνεται αποφασισμένη: να επιβάλει μια απάνθρωπη λύσ...