Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Απροκάλυπτη παρέμβαση του ΔΝΤ στα εσωτερικά της χώρας

ΣΥΡΙΖΑ: Απροκάλυπτη παρέμβαση του ΔΝΤ στα εσωτερικά της χώρας
Ο βουλευτής του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκανε λόγο για απροκάλυπτη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας κατηγορεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα.
Με αφορμή την αναφορά του Ταμείου, ο βουλευτής σημειώνει πως το ΔΝΤ δείχνει ότι δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη για το πρόγραμμα που ακολουθείται, αναιρώντας έτσι τη φιλότιμη επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης για την «αλλαγή κλίματος».
«Το ΔΝΤ εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι απόψεις του είναι πιο σημαντικές από τη δημοκρατικά εκφρασμένη θέληση των λαών», προσέθεσε ο βουλευτής.
«Αλήθεια, αν οι καταθέσεις επιστρέφουν, αν οι στόχοι του προγράμματος επιτυγχάνονται, αν η
Ελλάδα ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει στις αγορές, τότε ποιος ο λόγος να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε
Καταλήγοντας ο βουλευτής διαβεβαίωσε τους αξιωματούχους του ΔΝΤ ότι οι φόβοι τους είναι εν μέρει δικαιολογημένοι καθώς η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση «δεν θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ, αλλά θα σημάνει το τέλος της μνημονιακής πολιτικής».
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...