Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Στουρνάρας: Εάν εφαρμόσουμε το πρόγραμμα, δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα



Ότι το 2013 θα είναι ένα δύσκολο έτος για τους Έλληνες πολίτες επανέλαβε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι «εάν το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας εφαρμοστεί απαρέγκλιτα, δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη του ως προς την εικόνα που παρουσιάζει η τρικομματική κυβέρνηση, ο κ. Στουρνάρας σχολίασε πως είναι μια κυβέρνηση που θα έχει διάρκεια, καθώς πρόκειται για μια «ισχυρή κυβέρνηση». «Μιλάω σχεδόν κάθε ημέρα και με τους τρεις πολιτικούς ηγέτες. Αυτή η κυβέρνηση
πρέπει να κρατήσει», πρόσθεσε.
Όσον αφορά δε στη λίστα Λαγκάρν, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως αυτό είναι θέμα της δικαιοσύνης, ενώ επισήμανε πως δεν αντιλαμβάνεται όλο το «θόρυβο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό το ζήτημα, προσθέτοντας πως «μια λίστα Λαγκάρντ υπάρχει παντού σε όλη την Ευρώπη». «Έχει να κάνει με την έλλειψη επιχειρημάτων από την πλευρά της αντιπολίτευσης», σχολίασε.
Ακόμη, ο κ. Στουρνάρας, υποστήριξε στη συνέχεια πως «προσπαθώ να διδαχθώ από τα λάθη των προηγουμένων υπουργών Οικονομικών». Παράλληλα, μέσα από αυτή του τη νέα παρέμβασή του ο υπουργός Οικονομικών, είπε, μεταξύ άλλων, πως οι διαδικασίες για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων έχουν απλοποιηθεί.
proto  thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...