Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Επισκέψεις σε Υπουργεία για ενημέρωση και όχι μόνο…

episkepseis-se-ypoyrgeia-gia-enimerosi-kai-oxi-mono…-Ένα μακρόσυρτο… ουφ, ακούστηκε από την Ιπποκράτους μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη βουλή για τη σύσταση της προανακριτική επιτροπής και μπορεί οι διαρροές να κάνουν λόγο για μεγάλη επικράτηση του Βενιζέλου επί του Τσίπρα ωστόσο ο εφιάλτης ήταν η ενδεχόμενη παραπομπή του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ο Ευ. Βενιζέλος, το προηγούμενο διάστημα, ήταν πολύ πιεσμένος και αυτό φάνηκε και στην ένταση της παρουσίας του στη βουλή.
Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για επιτυχία από τη διαδικασία-οπερέτα στη Βουλή παρά μόνο για
διάσωση από τα χειρότερα.
Το μόνο που κατάφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν να συμπαρασύρει και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε μια παλαιοκομματικού χαρακτήρα αντιπαράθεση.

Και αφού γλιτώσαμε τα χειρότερα τώρα πρέπει να χτιστεί το ηγετικό προφίλ και να τονιστεί ο στρατηγικός ρόλος του κ. Βενιζέλου στην κυβέρνηση, σκέφτηκαν στην Ιπποκράτους.

Το σχέδιο θα μπορούσε να τιτλοφορείται «Ο Βενιζέλος πρωθυπουργός», μιμούμενος τον πραγματικό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα κόβει βόλτες από Υπουργείο σε Υπουργείο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα θα επισκεφθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Κ.Χατζηδάκη με θέματα συζήτησης το ΕΣΠΑ , τα μεγάλα έργα, και την λειτουργία της αγοράς.

Την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο και θα έχει ενημέρωση για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας Αντρέα Λυκουρέντζο.
newpost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Π. Πέρκα: Η βία δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι ποτέ στην ατζέντα της αριστεράς

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα συμμετείχε στις 10.7.2020 στην εκπομπή ...