Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΚΚΕ: Η επιμήκυνση σημαίνει νέα μνημόνια - Δρομολογημένη η χρεοκοπία της χώρας

 

ΚΚΕ: Η επιμήκυνση σημαίνει νέα μνημόνια - Δρομολογημένη η χρεοκοπία της χώρας«Η επιμήκυνση, αν γίνει, σημαίνει για τον λαό εφαρμογή όλων των μνημονίων και επιβολή νέων. Η νέα χρεοκοπία, για την οποία κυβέρνηση- ΣΥΡΙΖΑ ερίζουν σχετικά με το ποιος τη θέλει και ποιος όχι, είναι δρομολογημένη», αναφέρεται σε σχετικό σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «αυτό και οι δύο το κρύβουν, όπως και ότι ο λαός θα πληρώσει και πάλι τις συνέπειες. Αυτό τον στόχο, άλλωστε, έχουν τα μνημόνια της ΕΕ και όχι, όπως ψευδώς λένε τα κόμματα του συστήματος, να ματαιώσουν τη χρεοκοπία».


«Ο τσακωμός μεταξύ τμημάτων του κεφαλαίου στην Ελλάδα και στην ΕΕ, αφορά στο πώς θα περιοριστούν γι' αυτούς οι ζημιές και πώς θα μοιραστούν τα μελλοντικά κέρδη. Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, πρέπει έγκαιρα να βγάλουν συμπεράσματα και να πάρουν τα μέτρα τους» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. 
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έρχονται αλλαγές στην στρατιωτική θητεία

Σειρά μέτρων εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες του Νews 24/7 το Υπουργείο Άμυνας, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προκαλεί η υπογεν...