Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Χωρίς εξετάσεις, άμεσα σε εφεδρεία 4.000 «προβληματικοί» υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί

 

Χωρίς εξετάσεις, άμεσα σε εφεδρεία 4.000 «προβληματικοί υπάλληλοι και εκπαιδευτικοίΜέτρο υψηλής επικοινωνιακής απόδοσης -καθώς εκλαμβάνεται ως απονομή δικαίου από την κοινωνία και «στριμώχνει» συνδικαλιστές και αντιπολίτευση ως λαϊκιστές σε περίπτωση που αντιδράσουν-είναι αυτό της άμεσης ένταξης στην εφεδρεία, 3.000 δημόσιων υπαλλήλων για τους οποίους εκκρεμεί πειθαρχικός έλεγχος ή έχει διαταχθεί ΕΔΕ, καθώς και για περίπου 1.000 εκπαιδευτικούς οι οποίοι επικαλούμενοι ψυχολογικά κυρίως προβλήματα απουσιάζουν επι μακρόν από την υπηρεσία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», στα 35-40.000 άτομα που θα τεθούν σε εφεδρεία χωρίς αξιολόγηση, περιλαμβάνονται και 3.000 άτομα με «προβληματική συμπεριφορά».
Επικαλείται δηλώσει κυβερνητικού στελέχους σύμφωνα με την οποία, το μέτρο θα ισχύσει για 3.000 υπαλλήλους που έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα ή έχουν διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος τους .
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εφεδρεία θα τεθεί και μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών, οι οποίοι απουσιάζουν από τα καθήκοντά τους επικαλούμενοι ψυχολογικούς λόγους ή αντίστοιχη ασθένεια για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν συνταξιοδοτούνται με αναπηρική σύνταξη και παραμένουν ως «ενεργοί» δημόσιοι υπάλληλοι.

eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημόσια Υγεία… στη Χάρυβδη

Του Κώστα Λουλουδάκη (Ιουλιανού) «Κυρίαρχος είναι όποιος αποφασίζει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης» Carl Schmitt,  Πολιτική Θεολο...