Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

"Θα περάσουμε και άλλες δυσκολίες" προειδοποίησε ο Σαμαράς

 

Θα περάσουμε και άλλες δυσκολίες,, είπε από την Πύλο ο Α. Σαμαράς"Περνάμε δύσκολα. Θα περάσουμε κι άλλες δυσκολίες. Αλλά είμαστε Έλληνες. Και σε αυτή την πατρίδα, τα πάντα, όπου και αν γυρίσει κανείς να δει, ξεχειλίζουν από Πολιτισμό… Αυτή την απόδειξη είδαμε σήμερα. Σε μας μένει να σταθούμε αντάξιοι αυτής της κληρονομιάς. Όχι μόνο ως φύλακες των μνημείων της. Αλλά και ως θεματοφύλακες των αξιών του πολιτισμού μας, του τόπου μας, της πατρίδας μας», δήλωσε από το Κάστρο της Πύλου, όπου εκτέθηκαν ενάλιες αρχαιότητες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Με την ευκαιρία τόνισε ότι οι ενάλιες αρχαιότητες ήταν προτεραιότητά του ως υπουργού Πολιτισμού και σημείωσε πώς « παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα – επαναφέρω αυτή την προτεραιότητα».
Ενώ μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, οι κομματικές υποχρεώσεις του κ. Σαμαρά, υποχωρούν, στη ΝΔ, ανατροπές προκαλεί η πρόταση του βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιάννη, να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Γραμματέα της, «ενάντια» στην
Υποψηφιότητα του βουλευτή Α΄ Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη, στα τέλη του Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Βήμα», «το Μαξίμου δεν δίνει χρίσμα. Έχουμε με πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε αυτή την περίοδο» είναι το μήνυμα από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που δεν επιθυμεί, τουλάχιστον, δημόσια να τοποθετηθεί και να δείξει ότι συμμετέχει ενεργά στη συγκεκριμένη διαδικασία.
eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί μια άκρως σημαντική επέτειο για ολόκληρο τον ελληνισμό, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , όπως αυτή...