Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΚΚΕ: Ντροπή η επιστράτευση των ΜΑΤ για την αντιμετώπιση των Ατόμων με Αναπηρία

 

ΚΚΕ: Ντροπή η επιστράτευση των ΜΑΤ για την αντιμετώπιση των Ατόμων με ΑναπηρίαΑνακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ, με την οποία αποδοκιμάζει την παρουσία των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Οικονομικών σήμερα, την ώρα που έξω από αυτοί βρίσκονταν συγκεντρωμένα διαμαρτυρόμενα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).
Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ντροπή στην κυβέρνηση που “υποδέχθηκε” έξω από το υπουργείο Οικονομικών εκατοντάδες ανάπηρους και το Σύλλογο Γονέων ΑμΕΑ Αττικής με τα ΜΑΤ. Που απάντησε με τις δυνάμεις καταστολής στα δίκαια αιτήματά τους να σταματήσουν οι δραστικές και εξοντωτικές περικοπές στα επιδόματα και στη χρηματοδότηση των ειδικών σχολείων, που καταδικάζουν τους αναπήρους και τις οικογένειές τους να φυτοζωούν χωρίς μέσα επιβίωσης, χωρίς στοιχειώδη δικαιώματα στη μόρφωση και στην εργασία. Αυτή είναι η νομιμότητα που η κυβέρνηση θέλει να επιβάλλει. Δε διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πληρώσουν την κρίση τα λαϊκά στρώματα. Ο λαός δεν πρέπει να την ανεχτεί, αντίθετα πρέπει αποφασιστικά και οργανωμένα να την αντιπαλέψει».
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...