Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γεννηματά: «Ο Α. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου»



Γεννηματά: «Ο Α. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου»Ιδιαίτερα επικριτική εμφανίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη συνέντευξη του Προέδρου της ΝΔ στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής». Η κυρία Γεννηματά κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ότι «βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» και πως «εξαγγέλλει μια στρατηγική γεμάτη κομματικές ψευδαισθήσεις βγαλμένες από το χθες».
«Ο κ. Σαμαράς στη σημερινή συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» προειδοποιεί τους Έλληνες πολίτες ότι αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία θα προκαλέσει αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις. Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αδυνατεί να κατανοήσει την πραγματικότητα και υποτάσσει τα μείζονα εθνικά συμφέροντα σε μία μικροκομματική αλαζονεία που καθίσταται ανεύθυνη και επικίνδυνη», τονίζει η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ert.gr.
Επισημαίνει ότι η γραμμή του κ. Σαμαρά είναι πολύ μακριά από τις ανάγκες της πατρίδας και την αγωνία των πολιτών που θέλουν ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, σταθερότητα και ελπίδα θεμελιωμένη σε μία ρεαλιστική εκτίμηση των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων και τον κατηγορεί πως εξαγγέλλει σήμερα «μία στρατηγική γεμάτη κομματικές ψευδαισθήσεις βγαλμένες από το χθες, που αντί να συμβάλουν στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης οδηγούν στην επικίνδυνη όξυνσή της».
Η κυρία Γεννηματά υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σέβεται την κριτική και τις αγωνίες των πολιτών και αγωνίζεται να ενώσει δυνάμεις σε μία νικηφόρα συμμαχία
μεταρρυθμίσεων, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης με στόχο την προστασία των θυσιών στις οποίες υποβάλλονται οι Έλληνες πολίτες και την οριστική υπέρβαση της κρίσης.
Ελπίζουμε ο κ. Σαμαράς πολύ σύντομα να αντιληφθεί και να διορθώσει το ατόπημά του, καταλήγει η κα Γεννηματά.
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου