Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Ραγκούσης: Αποστασιοποιείται από τη συμπόρευση Βενιζέλου- Λοβέρδου


Γ.  Ραγκούσης: Αποστασιοποιείται από τη συμπόρευση Βενιζέλου- Λοβέρδου

Αποστάσεις από τη συμπόρευση Βενιζέλου - Λοβέρδου και από τον τρόπο με τον οποίο αυτή δημοσιοποιήθηκε πήρε, πριν από λίγη ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Με σχόλιο που ανήρτησε στο twitter ο κ. Ραγκούσης σημειώνει : «Η χώρα και η παραταξη χρειάζονται τώρα αλλαγή υποδείγματος. Αλήθειες και όχι συγκάλυψη της κρίσης τους. Τομή με το παρελθόν».

Πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα», αναφέρουν ότι οι κκ. Βενιζέλος και Λοβέρδος επικοινώνησαν τηλεφωνικώς την Τρίτη (μετά την απόφαση που πήραν για συμπόρευση) με τον κ. Ραγκούση για να τον ενημερώσουν. Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας έδειξε να είναι επιφυλακτικός. Είπε ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι θα τους ακούσει και μετά θα τοποθετηθεί. Την τοποθέτησή του την έκανε μέσω του twitter, προβάλλοντας αντιρρήσεις έναντι της κίνησης των δύο. Μέχρι πρότινος, βρισκόταν σε συνεργασία με τον κ. Λοβέρδο καθώς και με την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου και Ηλ. Μόσιαλο, δημιουργώντας τη λεγόμενη «ομάδα των τεσσάρων».

Με την ανακοίνωση που ανήρτησε στο twitter, συνεργάτες του διευκρινίζουν ότι δεν βρίσκεται σε πολεμική εναντίον των δύο, ούτε τα όσα έγραψε αποτελούν καταγγελία της συμπόρευσης των κκ. Βενιζέλου και Λοβέρδου. Απλώς θέλει να δώσει το στίγμα ότι η κίνηση αυτή δεν αποτελεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και το ΠαΣοΚ.
TO BHMA online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα εκλογές, μετά... εσωκομματικό ξεκαθάρισμα

Για την τελική μάχη μετά τις ευρωεκλογές ετοιμάζονται όλες τις πλευρές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι απολύτως σαφές σε όλους ότι η εικόνα σύμπνοι...