Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Παπανδρέου: «Oι θυσίες πιάνουν τόπο» - Σαμαράς: «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»

      
Μηνύματα ελπίδας έστειλαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί σήμερα - μέρα γιορτής για τη Χριστιανοσύνη.


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τη Σκιάθο, όπου όπου χθες προσκύνησε στην ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τη λιτάνευση, ανάφερε: «Οι κόποι του ελληνικού λαού σήμερα πιάνουν τόπο. Όχι μόνο θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κρίσης, αλλά δίνουμε και προοπτική, ελπίδα» και δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην προσπάθεια συνέχισης των μεγάλων αλλαγών για να μπορέσει η Ελλάδα να στέκεται γερά στα δικά της πόδια.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει. «Η πατρίδα δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα υπό τη σκέπη και τη δύναμη της Παναγιάς», είπε από την ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Ημαθία, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και σημείωσε πως στους Ελληνες δεν ταιριάζει η μεμψιμοιρία και η μοιρολατρία. Απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους επισήμανε ότι στην Ευρώπη δεν ταιριάζει η μισαλλοδοξία, αλλά η αλληλεγγύη και η ενότητα.
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...