Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στήριξη Λοβέρδου σε Βενιζέλο - Διαμαντοπούλου

      
Τη στήριξή του στον Ευ. Βενιζέλο για τη δήλωσή του ότι μπορεί και να έχει θυσιάσει το μέλλον του, αναλαμβάνοντας το Υπουργείο Οικονομικών, εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash.

"Ένας πολιτικός που διαχειρίζεται σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες τα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να εξαφανιστεί. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, λέει κάτι που το θεωρώ 100% σωστό και αλήθεια. Όταν αναλαμβάνεις το Υπουργείο Οικονομικών και το συντονισμό των οικονομικών υπουργείων της κυβέρνησης σ’ αυτή την περίοδο, σε μια περίοδο που αντιμετωπίζεις μόνο δυσκολίες και μόνο διλήμματα, που και τα δύο τους σκέλη είναι δυσάρεστα, τότε τα ακραία αρνητικά ενδεχόμενα είναι προ των πυλών. Δεν μπορείς να διαχειριστείς τις κορυφαίες θεματικές ενότητες του ελληνικού κράτους, της ελληνικής κοινωνίας, των ελλήνων πολιτών σήμερα, χωρίς ρίσκο - το ρίσκο είναι πάρα πολύ μεγάλο. Και κάθε πολιτικός που μπαίνει σ’ αυτόν τον κόπο και σ’ αυτή τη διαδικασία κινδυνεύει. Και αυτό πρέπει να του πιστωθεί του Ευάγγελου Βενιζέλου", τόνισε.

Επίσης ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε τη στήριξή του στην υπουργό Παιδείας για τις αλλαγές που προβλέπει το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, λέγοντας ότι «με αυτή την παρέμβαση, επιτυγχάνεται μια διαρθρωτική αλλαγή που δίνει λύσεις σε προβλήματα τριών δεκαετιών. Τα πράγματα στο πανεπιστήμιο θέλανε αλλαγή. Και εμπιστεύομαι τις διαρθρωτικές αλλαγές που η κυρία Διαμαντοπούλου επιχειρεί».
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...