Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

«Πόλεμος» κυβέρνησης - ΑΔΕΔΥ

      
Σκληρή απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο έλαβε η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της σε τηλεοπτική εκπομπή ο οποίος έκανε λόγο περί «στοχευμένων δράσεων» αντί λευκής απεργίας όπως το κλείσιμο των Ταμείων των ΔΟΥ ώστε να μην εισπράττονται φόροι. Ο κ. Μόσιαλο απείλησε με πειθαρχικά συμβούλια σε περίπτωση που γίνουν οι κινήσεις αυτές.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν υπονόμευση του δημόσιου συμφέροντος, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πειθαρχικά συμβούλια τα οποία πρέπει να λειτουργήσουν.

«Δεν είναι λευκή απεργία η μη είσπραξη φόρων; Παίζουμε με τις λέξεις;» διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Ο κ. Μόσιαλος πρόσθεσε ότι στο δημόσιο σύστημα θα πρέπει να αναπνεύσουν οι αξιοπρεπείς δυνάμεις και οι δημόσιοι υπάλληλοι «δεν πρέπει να εναγκαλίζονται με συνδικαλιστικές ηγεσίες που δεν είναι υπεύθυνες».

Ζήτησε, μάλιστα, συναίνεση απ’ όλο το πολιτικό φάσμα προκείμενου η αμοιβή και η εξέλιξη στον δημόσιο τομέα να συνδέεται με την παραγωγικότητα.
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κέρδη και απώλειες στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Σκαμπανεβάσματα έχουν συνεχώς οι προσπάθειες για «ενωτικό» κλίμα στο ΠΑΣΟΚ . Πάντως μετά την Ανοιχτή Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής, η οποία...