Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Σκανδαλίδης: «Καποιες φορές οι υπουργοί χρειάζονται μαστίγιο»

      
Σκανδαλίδης: «Καποιες φορές οι υπουργοί χρειάζονται μαστίγιο»Κάποιες φορές χρειάζεται και το "μαστίγιο" ώστε να προχωρήσουν οι υπουργοί το κυβερνητικό έργο δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Kώστας Σκανδαλίδης , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.


Aπαντώντας σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός πρέπει να θέσει εκτός κυβέρνησης υπουργούς που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν απαντά : "Μου ζητάτε να σχολιάσω τον τρόπο που κυβερνά ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας πολιτικός του διαλόγου, με αυξημένη ευαισθησία για τους συνεργάτες του. Θέλει να αναδείξει νέο τρόπο διακυβέρνησης. Πάντως είναι στιγμές που και το μαστίγιο δεν θα έβλαπτε- να μην πως θα ωφελούσε σημαντικά".

Αναφορικά με το εσωτερικό του κόμματος και την αντιπροεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο κ. Σκανδαλίδης σχολιάζει πως "από τον Πρωθυπουργό πήρε θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας-και όχι δακτυλίδι. Ο Βαγγέλης είναι αρκετά έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τα δακτυλίδια είναι περιττές πολυτέλειες και οι εσωκομματικοί μικρουπολογισμοί φρούδες ελπίδες. Οι εξελίξεις στη χώρα και την παράταξη είναι τέτοιες που δεν χωρούν απονομές δακτυλιδιών".
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκληρές αλήθειες: Για αυτό αξίζουν οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν το Σάββατο με το Ιράν. Οπαδικά. Το διαπιστώσαμε στον κύκλο μας, το είδαμε στα social media. Την ώρα που εκτ...