Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Βενιζέλος: Ευκαιρία για τη χώρα οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής


thumb
Στο «νέο παράθυρο ευκαιρίας» που ανοίχθηκε για τη χώρα μετά τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής εστίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευ.Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρη.
Παράλληλα, ο Ευ.Βενιζέλος επισήμανε την ανάγκη να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι εν λόγω αποφάσεις.
«Βρισκόμαστε τώρα σε μία πολύ λεπτή φάση προετοιμασίας, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», σχολίασε ο Υποικ και πρόσθεσε σχετικά με την αντιπολίτευση ότι «πρέπει να έχει πλήρη ενημέρωση, γιατί πάνω στην πλήρη ενημέρωση, πάνω στην ειλικρινή και έντιμη σχέση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, μπορεί και πρέπει να οικοδομηθεί μία πανεθνική προσπάθεια».
«Είναι μία ιστορική, μια εθνική υπόθεση που ξεπερνά τα κόμματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ από τη μεριά του επισήμανε ότι η κυβέρνηση οφείλει να συνδυάσει τη σοβαρότητα και τη στιβαρότητα και η Αντιπολίτευση να αντιληφθεί ότι η συνδρομή της στην επιτυχία του σχεδίου διάσωσης της χώρας περνά και από τη δική της αντίληψη.
Σχετικά με τη στάση του κόμματός του τόνισε ότι το ΛΑΟΣ επικρίνει όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο και στηρίζει εκείνα που θεωρεί ότι βοηθούν να σωθεί η χώρα

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα νέο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος, του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε έναν αριθμό που προκαλεί έκπληξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, ανά τη χώρα, 72.0...