Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Σαμαράς: «Όχι» στο νέο μνημόνιο

thumb
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της  ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αναφέροντας ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει ένα δεύτερο μνημόνιο.
«Εμείς, σας το λέμε ευθέως, ότι όπως απορρίψαμε το Μνημόνιο-Ι, έτσι απορρίπτουμε κι αυτά που προεξοφλούνται πλέον για το, πολύ χειρότερο, Μνημόνιο-ΙΙ», είπε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση κατηγορόντας την παράλληλα ότι με την στάση της πυροδοτή  την κοινωνική ένταση.
«Κάτι τέτοιο ούτε το στηρίξαμε, ούτε το στηρίζουμε, ούτε και πρόκειται να το στηρίξουμε. Αν θέλει η κυβέρνηση συναίνεση στην ασφυξία, να την αναζητήσει αλλού» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του
δεν είναι κατά των μέτρων περιστολής της δημόσιας σπατάλης, ή της αύξησης των ανταγωνιστικότητας με διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά εξήγησε ότι το Μνημόνιο είναι η πολιτική δέσμευση επ' άπειρον σε μόνιμη ασφυξία της οικονομίας.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινωνική σαπίλα και πολιτική αδράνεια

Αν επιχειρήσει κάποιος να απεγκλωβιστεί από την ελληνική πολιτική επικαιρότητα (δεν είναι και πολύ δύσκολο) και παρατηρήσει το ευρύτερο περι...