Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαντοπούλου: Καταστροφικές για την χώρα οι πρόωρες εκλογές

thumb
Καταστροφικές για την χώρα θεωρεί τις πρόωρες εκλογές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ημερησία ότι «θα δημιουργήσουν κενό πολιτικής για ένα διάστημα στο εσωτερικό, αμφισβήτηση και αμφιβολία για την πορεία της χώρας στο εξωτερικό».
Η υπουργός αναφέρει επίσης ότι το μνημόνιο «ξεσηκώνει αντιδράσεις, οι οποίες όμως δεν ξεφεύγουν από τη γνωστή 'επαναστατική' ρητορική της διαπίστωσης, της καταγγελίας, του μαξιμαλισμού και της αοριστολογίας. Όμως οι κορόνες άρνησης κάθε ρεαλιστικής διεξόδου είναι χάδι στο εγώ του Έλληνα και θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας».

Παράλληλα η κ. Διαμαντοπούλου αναφορικά με τη ΝΔ τονίζει πως αν στόχος της ήταν να μοιάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε δικαιώνεται. Αν μιλάμε όμως με όρους εθνικής ευθύνης, τότε θα πρέπει να απαντήσουν καθαρά και χωρίς περιστροφές. Θα άντεχε ο ελληνικός λαός την πτώχευση; Διότι περί αυτού επρόκειτο και όσοι κάνουν πως δεν το κατάλαβαν εκτίθεται ως κακοί ηθοποιοί».

Τέλος, σχετικά με την επίθεση που δέχεται ο υπουργός Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε πως «θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να μην κάνει λάθη και είναι πολιτικά βολικά να γίνεται σάκος του μποξ».
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...