Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: Θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις

Η Ελλάδα θα βασιστεί στις δικές της δυνάμεις και δυνατότητες τόνισε ο πρωθυπουργός από τη Βουλή, εκφράζοντας την ευχή, στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στις 25 Μαρτίου, να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις.
"Εμείς δίνουμε τη μάχη, αλλά για όποιο αποτέλεσμα προκύψει πορευόμαστε χωρίς φόβο βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες. Η μιζέρια και η καταστροφολογία οδηγεί στην παραίτηση", απάντησε ο Γ.Παπανδρέου σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.
Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός,  "Η 25η Μαρτίου είναι κρίσιμος σταθμός και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την Ελλάδα. Μακάρι να υπάρξουν οι σωστές αποφάσεις, αλλά είναι ένας σταθμός. Εμείς δίνουμε τη μάχη, αλλά όποιο αποτέλεσμα το αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο βασιζόμενοι στις δυνατότητές μας".
Όσον αφορά στην κρίση της Λιβύης ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα θα είναι παρούσα στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.
Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανασφάλεια στον ΕΟΔΥ: Φόβοι για «κύμα» της πανδημίας στην Ελλάδα

Σε «κόκκινο συναγερμό» φαίνεται ότι τίθεται ο ΕΟΔΥ καθώς κατά τα φαινόμενα, και μάλιστα ίσως και νωρίτερα από το αναμενόμενο, το δεύτερο κύμ...