Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Θα ξεπουλήσουν τα πάντα τα δύο μεγάλα κόμματα»

Φαρσοκωμωδία χαρακτηρίζει την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην τρόικα η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κατηγορεί τα δύο μεγάλα κόμματα πως θα ξεπουλήσουν τα πάντα και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εκτιμά πως τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και ο ΛΑΟΣ δεν αιφνιδιάστηκαν με τις προτάσεις της τρόικας.

Η γ.γ. του ΚΚΕ καλεί το λαό να βάλει τέρμα στα σχέδια των μεγάλων κομμάτων καθώς, όπως λέει, αν δεν τους σταματήσει ο λαός, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο και ότι αυτό δεν θα είναι μόνο ένα μεγάλο έγκλημα λεηλασίας του δημόσιου πλούτου αλλά και καταστροφή των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας και του περιβάλλοντος.

Η κ. Παπαρήγα σχολίασε και το θέμα των παράνομων μεταναστών επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρξει λύση χωρίς σύγκρουση με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...