Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΥΠΗΡΞΕ Ή ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ CAPITAL CΟNTROLS;

Αξιόπιστη πηγή του εξωτερικού με πληροφορεί πως προχθές στις 27/6/2015 και ώρα Ελλάδος 4:00 περίπου, προς το ξημέρωμα της Κυριακής υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή η συνομιλία τους, έστω και μόνο ως γεγονός "έπαιξε" σε μερίδα Γερμανικής ειδησεογραφίας.
Είναι προφανές (κατά την άποψή μου) πως ούτως ή άλλως ο γερμανικός τύπος θα προσπαθούσε να υποβαθμίσει την σημασία της είδησης με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.Αυτό που δημιουργεί εντύπωση, είναι πως ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ "σήκωσαν" το θέμα! Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης είναι σήμερα πιο ουσιαστικός παρά ποτέ και καλό είναι να ενημερώνουν τους πολίτες της χώρας για τις
τρέχουσες εξελίξεις με την αρμόζουσα σοβαρότητα προς και από κάθε κατεύθυνση.
Κάθε τι έχει πλέον την σημασία του, από όποιον και όποιο χώρο κι αν προέρχεται ή ανήκει!
Όλοι οι Έλληνες, άσχετα με τον πολιτικό χώρο στον οποίο τοποθετούνται, έχουν το δικαίωμα της γνώσης.
Πάντως, ως προς την ουσία της συνομιλίας Πούτιν - Τσίπρα, ο πρώτος φέρεται μεταξύ άλλων να είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό, πως αν χρειαστεί, μπορεί να βασιστεί σε οικονομική και όχι μόνο στήριξή του.
Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ οφείλουν ή να διαψεύσουν, ή να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για πιθανό σχέδιο που βασίζεται στις σχέσεις και την συνεργασία των δύο χωρών.
http://1ki1news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...