Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Βιώσιμη συμφωνία «σήμερα» το μήνυμα του ΣΕΒ


Τη βαθιά ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου για την πορεία των διαπραγματεύσεων και την ανάγκη επίτευξης μιας βιώσιμης συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων Εταίρων, που δεν θα πλήττει -για μια ακόμη φορά- την επιχειρηματικότητα, μετέφερε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας στον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, σε γεύμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του, σήμερα, στα Γραφεία του ΣΕΒ.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ υπογράμμισε τη βούληση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας να στηρίξει έμπρακτα τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος με εφαρμογή δίκαιων
μεταρρυθμίσεων, που θα ανοίξουν το δρόμο στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Φέσσας τόνισε ότι επιβάλλεται να τεθεί και το ζήτημα της βιώσιμης αντιμετώπισης του ελληνικού χρέους, σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ μετέφερε επίσης στον κ. Αβραμόπουλο την ειλικρινή στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε.) για μια αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορυφαίου ζητήματος της μετανάστευσης στον ευρωπαϊκό χώρο, τονίζοντας και την ανάγκη για μια ορθή και στοχευόμενη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος με τη σειρά του παρουσίασε αναλυτικά τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό ζήτημα, τονίζοντας τις προκλήσεις που αυτό παρουσιάζει τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Ευρώπη στο σύνολό της.
http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Κεραυνοί» ΜεΡΑ25 κατά της κυβέρνησης για το προσφυγικό: «Ανίκανη, άβουλη και μοιραία»

«Ανίκανη, άβουλη και μοιραία, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο σε ένα πράγμα φαίνεται αποφασισμένη: να επιβάλει μια απάνθρωπη λύσ...