Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ξηλωμένο πουλόβερ η Ευρώπη πλέον…


Κατέρρευσε μέσα σε μια στιγμή όλη η στρατηγική της τρομοκρατίας που είχαν σπείρει οι δανειστές στον «κοσμάκη»…
Τώρα λένε ότι αν δεν πληρώσουμε την Τρίτη ώρα 6 της Ουάσιγκτον… θα μας κόψουν τον κ@λο… Αδέλφια μην σκοτώνεστε, το ΔΝΤ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα πληρωθεί κανονικά !!!
Oι κλειστές τράπεζες και τα capital controls θα ισχύσουν για μικρό χρονικό διάστημα, για 6 περίπου ημέρες και ο περιορισμός κεφαλαίων στις αναλήψεις, θα είναι αρχικά λιγότερα από 100€ ανά άτομο και ανά τράπεζα, ενώ σταδιακά θα αυξηθεί. Το e-banking θα λειτουργεί κανονικά.
Όλα αυτά βέβαια γίνονται γιατί κάποιοι φρόντισαν να πανικοβάλλουν τους Έλληνες με τον γνωστό και επιτυχημένο, αρκετές φορές, τρόπο…
Ποτέ δεν εξήγησαν ότι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πλέον ένα μόρφωμα, το οποίο έχει ως μοναδικό του σκοπό το κέρδος εις βάρος των λαών.

Η Ευρώπη που οραματίζονται προοδευτικοί άνθρωποι ουδεμία σχέση έχει με την αλλαγή των κατεστημένων και του ολοκληρωτικού νεοφιλελευθερισμού.
Αλλά, δυστυχώς, βγαίνουν κάποιοι συντηρητικοί και δήθεν σοβαροί που θέλουν λέει την ασφάλεια τους μέσα σε αυτό το ευρωπαϊκό οικοδόμημα διότι βλάστισαν οικονομικά από αυτό και τώρα φοβούνται να χάσουν την βολή τους και τα κοινωνικά τους προνόμια!!!
Και οι προοδευτικοί κατέληξαν να λέγονται μηδενιστές ή ακόμα και εκδικητές. Όμως, η ιστορία γράφεται με τα ΟΧΙ… κατά της υποδούλωσης.
Διότι από αυτή τη λέξη γεννιέται η ελπίδα…
http://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...