Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Πολύ αργά για να υπάρξει παράταση - Οι όροι σε ενδεχόμενο νέο πρόγραμμα μπορεί να είναι σκληρότεροι»


Σύμφωνα με τον Ντάισελμπλουμ, οι θεσμοί θα εξετάσουν το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για ένα νέο πρόγραμμα στήριξης μόνο αφού διεξαχθεί το δημοψήφισμα.
Ακόμη, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε, σύμφωνα με το Ρόιτερς, ότι θα σταλεί νέα επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup αύριο.
Ο πρόεδρος του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης διεμήνυσε ότι οι όροι που θα προβλέπει το ενδεχόμενο νέο πρόγραμμα μπορεί να είναι σκληρότεροι.
Η πολιτική στάση της ελληνικής κυβέρνησης δεν μοιάζει να έχει αλλάξει, είπε ακόμη ο Ντάισελμπλουμ. Εξάλλου, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Ντάισελμπλουμ, το Eurogroup θα πραγματοποιήσει νέα τηλεδιάσκεψη αύριο Τετάρτη το πρωί για να συζητήσει σχετικά με τις νέες
ελληνικές προτάσεις.
"Άλλη μια τηλεδιάσκεψη (θα διεξαχθεί) την Τετάρτη το πρωί μετά την ανακοίνωση της νέας επιστολής της ελληνικής κυβέρνησης", έγραψε ο εκπρόσωπος στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...