Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Το πολιτικό παιχνίδι πρέπει να τελειώσει διαμηνύει ο Τουσκ

Οι προτάσεις που παρουσίασε σήμερα η Ελλάδα είναι οι πρώτες πραγματικές εδώ και αρκετές βδομάδες, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
Όπως μεταδίδει από τις Βρυξέλλες ο ανταποκριτής της Ναυτεμπορικής Νίκος Μπέλλος, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες της έκτακτης Συνόδου των ηγετών της Ευρωζώνης, ο κ. Τουσκ δήλωσε ότι καθώς τελειώνει ο χρόνος για όλους, θα πρέπει να σταματατήσει το παιγνίδι της απόδοσης ευθυνών και ο πολιτικός τζόγος γιατί οδηγούν πουθενά.
Οι τελευταίες ελληνικές προτάσεις είναι οι πρώτες πραγματικές προτάσεις εδώ και αρκετές βδομάδες είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται περαιτέρω δουλειά, αλλα το πιο σημαντικό είναι οι ηγετές να αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους, ώστε να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο, δηλαδή ένα ανεξέλεγκτο και χαοτικό
Graccident, κατέληξε.
Ο κ. Τουσκ προέβη στις παραπάνω δηλώσεις μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πρωθυπουργός αυτήν την ώρα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Για τις 20.00 έχει οριστεί η έναρξη της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, την οποία είχε συγκαλέσει εκτάκτως ο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο μύθος ότι ζούμε στον καλύτερο δυνατό (καπιταλιστικό) κόσμο

Από την παγκόσμια φτώχεια μέχρι την ανισότητα μεταξύ των κρατών, όλοι οι δείκτες δείχνουν πως ζούμε στην καλύτερη περίοδο στην ιστορία. ...