Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τσίπρας: Στα ποινικά δικαστήρια όσοι ξεπουλήσουν την ΕΥΑΘ.

       
«Γη και ύδωρ στην εγχώρια διαπλοκή και στην ξένη τοκογλυφία», ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση με απτό παράδειγμα την ΕΥΑΘ, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που περιοδεύει στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Τσίπρας δίνει συνέντευξη Τύπου (που θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΕΤ1), στη 1.30 το μεσημέρι.
«Η εκποίηση της ΕΥΑΘ θα είναι ένα οικονομικό έγκλημα πρώτου μεγέθους. Ένα μεγάλο σκάνδαλο. Μια δημόσια επιχείρηση κοινής ωφέλειας, που έχει κέρδη πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ετοιμάζεται να εκποιηθεί στις τρέχουσες χρηματιστηριακές τιμές στο ποσό των 40 περίπου εκατομμυρίων», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στον Οργανισμό Ύδρευσης –Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους. Πρόσθεσε ότι «όποιοι προχωρήσουν σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν και στα ποινικά δικαστήρια αλλά και στον ελληνικό λαό. Βεβαίως και όσοι ετοιμάζονται να μπουν στη διαδικασία της αγοραπωλησίας ως επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι η επένδυσή τους είναι ιδιαίτερα επισφαλής, γιατί πολύ σύντομα αυτή η κυβέρνηση που ξεπουλάει τη χώρα θα είναι παρελθόν και ένας νέος συνασπισμός εξουσίας θα διεκδικήσει πίσω το δημόσιο πλούτο, τη δημόσια περιουσία, θα ξανακτίσει την κοινωνική συνοχή».
Το απόγευμα ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε συνάντηση με κινήματα και φορείς της Θεσσαλονίκης.

eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...