Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Εθνική συνεννόηση πάση θυσία»

Έκκληση για συναίνεση έκανε ο Κώστας Σκανδαλίδης

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης έκανε λόγο για «ιστορικές στιγμές» που απαιτούν την συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων και για «πολιτικά διλήμματα» στα οποία οφείλουν να ανταποκριθούν.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Σκανδαλίδης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News εξέφρασε την ανάγκη για «εθνική συνεννόηση πάση θυσία και χωρίς εκλογές, αλλιώς θα την επιβάλλει ο λαός με όποιο κόστος» και σημείωσε ότι υπάρχουν ιστορικές στιγμές στην πορεία ενός έθνους, που όταν τεθεί το δραματικό δίλημμα δε μπορείς να πάρεις μόνος σου την ευθύνη και τότε τον λόγο έχει ο λαός.

Κάνοντας αυτοκριτική είπε ότι «δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών για το ότι φαίνεται να μην έχει πάτο το βαρέλι των θυσιών, στις οποίες υποβάλλεται ο λαός μας. Την απόδοση ευθυνών την εισπράττουμε καθημερινά ως κυβέρνηση, ως πολιτικοί, ως παράταξη, στον δρόμο. Εκεί που συχνά, πια, αντιμετωπίζουμε την περιφρόνηση και τη χλεύη».
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...