Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Παπαρήγα: «Αποφασισμένη η κυβέρνηση να μας αδειάσει τις τσέπες»

      
Παπαρήγα: «Αποφασισμένη η κυβέρνηση να μας αδειάσει τις τσέπες»«Αυτός ο φόρος δείχνει το εξής: Ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μας αδειάσει τις τσέπες, να μας δίνει ψίχουλα και να λέει ότι εξασφάλισε μισθούς και συντάξεις», ήταν το σχόλιο της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, σχετικά με το φόρο για τα ακίνητα που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση.


Νωρίτερα η κ. Παπαρήγα επισκέφθηκε το 3ο δημοτικό σχολείο Καισαριανής με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Σε δήλωσή της τόνισε ότι «Οι εργαζόμενοι, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί οφείλουμε όλοι να εμποδίσουμε να περάσουν πολλά από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση» και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει κανείς να συμφιλιωθεί με την σημερινή κατάσταση γιατί «δεν είναι μπόρα που θα περάσει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Γραμματέας του ΚΚΕ προέβλεψε ότι «έρχονται πολύ χειρότερα, επομένως: Απειθαρχία, αντεπίθεση, διεκδίκηση συνολικών αλλαγών».
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...