Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Θετική διάθεση αλλά και ασυμφωνίες στη συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ


Picture 0 for Θετική διάθεση αλλά και ασυμφωνίες στη συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που έχει αναλάβει η Δημοκρατική Αριστερά για την συνεργασία της Κεντροαριστεράς.
Όπως είπαν μετά τη σχεδόν δίωρη συνάντηση τους, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επικράτησε θετική διάθεση για διάλογο.
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή και, όπως επεσήμαναν οι κ.κ. Θεοχαρόπουλος και Βίτσας, το ζέον θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας συζητήθηκε, αλλά χωρίς να είναι προαπαιτούμενο για την έκβαση του διαλόγου.



Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσε την γνωστή θέση του κόμματος ότι η πρωτοβουλία για εμπλοκή στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αποσκοπεί στο να ανατραπεί η σημερινή κυβέρνηση και οι σκληρές μνημονιακές πολιτικές που αυτή εφαρμόζει, ενώ η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι της παρούσης και θα πρέπει να συζητηθεί στο κατάλληλο χρόνο, καθώς είναι θέμα ευρύτερης πολιτικής συζήτησης κι όχι μόνο των δύο κομμάτων.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου