Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Λοβέρδος: Η «Νέα Ελλάδα» δεν διαλύεται «Είναι συνιστώσα της ΕΛΙΑΣ συμμετέχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης», τόνισε ο υπουργός Παιδείας


Picture 0 for Λοβέρδος: Η «Νέα Ελλάδα» δεν διαλύεται

Στη διευκρίνιση ότι το κόμμα «Νέα Ελλάδα» δεν διαλύεται προχώρησε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών.
«Η Νέα Ελλάδα, το κόμμα που ιδρύσαμε, δεν διαλύεται. Είναι συνιστώσα της ΕΛΙΑΣ και συμμετέχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.
Για τη δημιουργία ενός ευρύτερου σχήματος της Κεντροαριστεράς με συνιστώσες αλά ΣΥΡΙΖΑ, ο υπιυργός Παιδείας υπογραμμίζει πως αυτό είναι ένα ενδεχόμενο και θα εξαρτηθεί, από τη στάση της ΔΗΜΑΡ ή των στελεχών της, εκφράζοντας πάντως αισιοδοξία πως θα δημιουργηθεί ευρύτερο σχήμα της Κεντροαριστεράς.
Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος απαντώντας στην ερώτηση αν θα βρεθούν οι 180 για την εκλογή Προέδρου ή θα πάμε σε πρόωρες εκλογές αναφέρει πως «αν επιτευχθεί η εξομάλυνση του προγράμματος (π.χ. οι ρυθμίσεις των οφειλών, η απάλειψη των απολύσεων στο δημόσιο τομέα και η μη νομοθέτηση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα), μπορεί να έχουμε προεδρικές πλειοψηφίες δύο ειδών: μια Κεντροαριστερή, αλλά και μια Κεντροδεξιά. Ο νοών νοείτω».
Ο υπουργός Παιδείας υπογραμμίζει πως δεν τίθεται θέμα να κάνει η δημοκρατική παράταξη κυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Ούτε εμείς το θέλουμε ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σηκώνει κανένα από τα βάρη της Ελλάδας και των πολιτών που εμείς σηκώνουμε, αλλά και τα στελέχη του ευτελίζουν όποιο από τα στελέχη της Κεντροαριστεράς, κακώς κάνοντας, τους απευθύνεται».
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μέσω του gov.gr οι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, γάμου ή θανάτου

«Μεγάλη τομή στις συναλλαγές του πολίτη με το Δημόσιο»χαρακτήρισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τη δυνατότητα...