tzhm3
Ο Τζήμερος – είναι ο ίδιος τύπος που έλεγε για τα παιδιά που πέθαναν από τις αναθυμιάσεις στη Λάρισα ότι για το θάνατό τους δεν έφταιγε η φτώχεια και το μαγκάλι αλλά η… αμορφρωσιά τους περί τις ιδιότητες του μονοξειδίου του άνθρακα – χτες ενοχλήθηκε.
Ο λόγος: Δεν του άρεσε του Τζήμερου ο τρόπος με τον οποίο ορκίστηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Αριστεράς στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Κατά τον Τζήμερο, οι εκλεγέντες με τους συνδιασμούς της Αριστεράς «δεν τήρησαν τον υπό του νόμου προβλεπόμενο όρκο» και ως εκ τούτου ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει «κατά του κύρους της ορκωμοσίας».

Μέχρι εδώ καλά και ώρα καλή στην «πλώρη του». Μόνο που ο Τζήμερος επέλεξε να συνδυάσει όλα τα προηγούμενα εξαπολύοντας και επίθεση ενάντια στη Ρένα Δούρου, στον Θανάση Παφίλη και ιδίως ενάντια στην Δέσποινα Κουτσούμπα. Την τελευταία, ο καλός αυτός άνθρωπος και δημοκράτης, ο Τζήμερος την περιγράφει στην ανακοίνωσή του με ευγενικά λόγια όπως «ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ»…
Οπως βλέπετε, σε αντίθεση με το ιδεολογικό του «πρωτοξάδερφο», τον Κασιδιάρη, που χτυπάει γυναίκες πολιτικούς αντιπάλους του, ο Τζήμερος «απλώς» τις βρίζει…
Κατόπιν τούτων θα συμφωνήσουμε με την παρατήρηση φίλου και συντρόφου ότι κάθε συζήτηση για τον Τζήμερο πρέπει να σταματήσει πάραυτα. Και να τη συνεχίσουμε στον κατάλληλο χρόνο: Οταν θα έρθει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των… σκουπιδιών.
http://eleutheriellada.wordpress.com/