Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Μετατροπή της Χώρας σε Αποικία Χρέους με την εφαρμογή του Δόγματος του ΣΟΚ


Πολλοί, προσπαθώντας να εξηγήσουν τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ανικάνων προσώπων, οι οποίοι, εξαιτίας της ανικανότητάς τους, διαλύουν το κράτος. Το συμπέρασμα είναι λανθασμένο, αυτή η Κυβέρνηση ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τα μέτρα που παίρνει έχουν συγκεκριμένη στόχευση: την ικανοποίηση των πιστωτών και τη μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Στην προσπάθειά της να επιτύχει τους στόχους της δεν διστάζει να καταστρέφει τους εργαζομένους και τα μεσαία στρώματα του πληθυσμού με τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την πλήρη εξαφάνιση των εργασιακών δικαιωμάτων, τη βαριά φορολογία που επιβάλλει στο εισόδημα και την ακίνητη περιουσία των πολιτών, τη διάλυση του δημόσιου τομέα με το
πρόσχημα του εκσυγχρονισμού, το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες, προστατευμένες τοποθεσίες ιδιαίτερου φυσικού κάλους, τόποι θυσίας του λαού μας για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας, μεγαλοπρεπή κτίρια, όλα τα έχουν βγάλει στο σφυρί γιατί έτσι τους διέταξαν τα αφεντικά τους οι τοκογλύφοι..

Δεν σέβονται ούτε την ιστορική μνήμη, προσπαθούν με μανία να την τσαλαπατήσουν και να τη σβήσουν από τις καρδιές και τα μυαλά  των Ελλήνων. Bλέπετε η αποικία χρέους έχει ανάγκη από δούλους και όχι από ελεύθερους και δημοκρατικούς πολίτες.  

Σκληροί Νεοφιλελεύθεροι, Φασίστες, μεταλλαγμένοι Σοσιαλδημοκράτες  και χυδαίοι λαϊκιστές συνθέτουν το παζλ του πολιτικού και μιντιακού προσωπικού που έχει αναλάβει με το αζημίωτο να φέρεις σε πέρας το καταστροφικό έργο που επιβάλλουν οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι ντόπιες ορντινάντσες τους.

Ο Λαός δεν πρέπει να παραμένει αδρανής μπροστά σε μια τέτοια καταστροφή, όσο και αν το δόγμα του ΣΟΚ που με επιστημονικό τρόπο εφαρμόζουν σε βάρος του έχει καταφέρει να τον αποπροσανατολίσει και να τον τρομάξει. Οφείλει άμεσα να αντιδράσει και να σταματήσει το κακό. Είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει.

Τα μέλη και οι φίλοι της Σοσιαλιστικής Προοπτικής είναι απόλυτα στρατευμένα στον αγώνα για την ανατροπή  αυτής της  αντιλαϊκής και επικίνδυνης Κυβέρνησης η οποία, για πρώτη φορά στην ιστορία του Νεοελληνικού Κράτους, αποτελεί τυφλό όργανο των πιο σκοτεινών κύκλων που απεργάζονται την καταστροφή της χώρας και του λαού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...