Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για δανειολήπτες ζητά το ΠΑΣΟΚ


pasok stournaras

Στην συνάντηση με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα μετείχαν οι Βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραίτης, Χρήστος Πρωτόππαπας και Δημήτρης Καρύδης και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να αποπληρώνουν τις δόσεις των δανείων.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ζήτησαν από τον Γιάννη Στουρνάρα να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση για τους δανειολήπτες και να μην χάνει ο κόσμος τις κατοικίες του. Επίσης, εξετάστηκε ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας των τραπεζών για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που θα εφαρμοστεί από το 2015 και αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος τραπεζικός κώδικας θα προσφέρει τη δυνατότητα σε νοικοκυριά
και επιχειρήσεις να επιλέγουν μεταξύ πολλών λύσεων για τη διευθέτηση του χρέους τους προς τις τράπεζες. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι τελικές ρυθμίσεις θα είναι προς όφελος των τραπεζών ή των δανειοληπτών.
Για αυτό η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας τις θέσεις του κόμματος για το θέμα των κόκκινων δανείων δίνοντας έμφαση στα δάνεια νοικοκυριών, αλλά και των επιχειρήσεων, ενώ την προσεχή Τρίτη θα υπάρξει νέο ραντεβού των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Ανάπτυξης Ν. Δένδια που έχει ολοκληρώσει το προσχέδιο ρύθμισης για τα επιχειρηματικά δάνεια.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...