Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στις 6 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η ΔΕΘ -Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

Στις 6 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η ΔΕΘ -Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγώνΤα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του κατά την οποία θα παρουσιάσει τις επιλογές και τις βασικές κατευθύνσεις της κυβέρνησης στον οικονομικό τομέα, καθώς και σε άλλους.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει πακέτο μέτρων, στα οποία -σύμφωνα με την Ημερησία- θα περιλαμβάνονται φοροελαφρύνσεις σε μισθωτούς και συνταξιούχους και διόρθωση άδικων μέτρων που δεν έφεραν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών
Στις 7 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Helexpo-ΔΕΘ. Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας στην εποχή μετά το μνημόνιο, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει.
Αγνωστο παραμένει αν ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο των συνδικάτων (18.30 στο άγαλμα του Βενιζέλου), καθώς ενδεχομένως εκείνη την ημέρα να μην βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στη ΔΕΘ και το τελευταίο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης, στις 13-14 Σεπτεμβρίου.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα επισκεφθούν την ΔΕΘ ανάμεσα στις επισκέψεις του πρωθυπουργού και του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες των επισκέψεων τους καθώς και τα προγράμματά τους.
Να σημειωθεί πως για τις 6 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί τρία συλλαλητήρια:
  • ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ στις 18.30 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου
  • ΠΑΜΕ στις 18.00 στην πλατεία Αριστοτέλους
  • Σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στις 18.00 στην Καμάρα.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...