web180814
Επί εβδομάδες η κυβερνητική προπαγάνδα βιάζει κατά συρροή την κοινή λογική μιας ολόκληρης κοινωνίας με την υπόθεση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, γνωστού και ως ΕΝΦΙΑ.
Ανακοινώσεις, δηλώσεις, πρωθυπουργικές παρεμβάσεις, δημοσιεύματα, πληροφορίες, αναλύσεις στα μέσα ενημέρωσης, αποτελούν το σκηνικό μιας ασύστολης κοροϊδίας του ελληνικού λαού.
Κυβέρνηση, οικονομικοί «αναλυτές», τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, με μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση εξαπάτησης, προσπαθούν να πείσουν τους φορολογούμενους πολίτες ότι επίκειται αποκατάσταση των «αδικιών» και των «λαθών» που έγιναν στην πρώτη αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ…

Μιλάμε για βιασμό της λογικής, κοροϊδία και εξαπάτηση, αφού δεν πρόκειται να γίνει καμιά διόρθωση, καμιά αποκατάσταση. Ολοι αυτοί οι κατά συρροή βιαστές και απατεώνες αποσιωπούν το γεγονός ότι η λεία από τον ΕΝΦΙΑ θα είναι, έτσι, ή αλλιώς (με «λάθη», ή χωρίς «λάθη») 2,65 δισεκατομμύρια ευρώ!
Μας λένε δηλαδή: «Συγγνώμη, κάναμε λάθος, σας χρεώσαμε παραπάνω. Θα επανορθώσουμε λοιπόν το λάθος και θα σας χρεώσουμε τα ίδια…».
Όμως ποιος τους δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο σε μια κοινωνία που έχει γονατίσει προ πολλού;
http://eleutheriellada.wordpress.com/