Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δημήτρης Κουτσούμπας: Δεν θα ψηφίσουμε κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δημήτρης Κουτσούμπας: Δεν θα ψηφίσουμε κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας «Το ΚΚΕ από θέση αρχών δεν ψηφίζει κανέναν υποψήφιο για ΠτΔ και δεν συμμετέχει στα παιχνίδια που κάνουν τα άλλα κόμματα», σημείωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ,. κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ πως κάνουν παζάρια για να «ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού».
Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Το ΚΚΕ από θέση αρχών δεν ψηφίζει κανέναν υποψήφιο για ΠτΔ και δεν συμμετέχει στα παιχνίδια που κάνουν τα άλλα κόμματα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Κατηγόρησε μάλιστα τόσο την κυβέρνηση όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παίζουν «παιχνίδια με στοιχεία παζαριού», με στόχο να «ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού» και να εμποδίσουν κάθε αντίδραση «στα αντιλαϊκά μέτρα, την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. του κεφαλαίου».
Τόνισε δε πως «η ανάγκη να φύγουν από την κυβέρνηση όσοι δημιούργησαν τόσα δεινά για το λαό δε μπορεί να αποτελεί παιχνίδι ψηφοθηρίας ανάμεσα στα κυβερνητικά κόμματα και την αξιωματική αντιπολίτευση».
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...