Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Σηκώνει το γάντι ο Γιώργος


GAP1

Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου διαβεβαιώνουν ότι από τη στιγμή που υπάρχει αίτημα να απευθύνει χαιρετισμό, το αίτημα γίνεται δεκτό και μάλιστα σχετική πρόταση θα απευθυνθεί και στον Κώστα Σημίτη. Οι άνθρωποι του Ιδρύματος άλλωστε, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να θεωρηθεί ότι αποκλείεται ο κ.Σημίτης, αφού κάτι τέτοιο δεν ήταν εξ αρχής στις προθέσεις τους. Και αν στις αρχικές προσκλήσεις που είχαν αποσταλεί στους κ.κ. Σημίτη και Βενιζέλο δεν γινόταν τέτοια νύξη, ήταν επειδή είθισται στα εγκαίνια μίας έκθεσης να μην υπάρχουν ομιλίες.
Στον αρχικό σχεδιασμό, προγραμματιζόταν να προλογίσει μόνος ο κ.Παπανδρέου, αναφερόμενος στα μηνύματα της έκθεσης διαχρονικά, τους αγώνες του λαού, του κινήματος και της παράταξης, αλλά
πλέον αυτό άλλαξε και εφόσον θα δοθεί ο λόγος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, θεωρήθηκε σωστό να γίνει σχετική πρόταση και στον πρώην πρωθυπουργό. Οι ίδιες πηγές πάντως διαβεβαιώνουν, πως θα είναι απολύτως στην δική του διακριτική ευχέρεια το αν θα θελήσει να πάρει τον λόγο ή όχι και χωρίς η όποια απόφασή του να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Έτσι, το ενδιαφέρον τώρα, στρέφεται στο περιεχόμενο των δύο ομιλιών, του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου τη Δευτέρα στο Ζάππειο, δύο ημέρες πριν από την συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου και ενώ στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται προσωπικές επιστολές και χειρόγραφα του ίδιου, αφίσες και υλικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΠΑΚ νωρίτερα και ιστορικές φωτογραφίες, από την πορεία ενός κόμματος που έμελλε να αλλάξει την Ιστορία του τόπου.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...