Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Η επανεμφάνιση Καρατζαφέρη μυρίζει Κυβέρνηση Παπαδήμου και νέα δανειακή με νέο PSI

g-karatzaferis-to-psi-prepei-na-petuxei

Για  δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια το πολιτικό σύστημα τρίζει. Το Μνημόνιο τελείωσε μαζί με το καλοκαίρι. Λεφτά δεν υπάρχουν κούρεμα του χρέους δεν έρχεται, η χώρα και η οικονομία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.  3 εκ συνταξιούχοι δεν μπορουν να πληρωθούν πλέον με μόλις 900 χιλιάδες εργαζόμενους και 1,5 εκ άνεργους σε  μια χώρα βιώνει την χλεύη των ηττημένων στην ΕΕ Την προηγούμενη φορά που η κατάσταση ήταν οριακή ο Γιώργος Παπανδρέου πέταξε το μπαλάκι της διακυβέρνησης  στον Λουκα Παπαδήμο με το πρόσχημα του δημοψηφίσματος και παραιτήθηκε έχοντας μπροστα του ακομη δυο χρόνια θητεία.  Ο  Τεχνοκράτης Πρωθυπουργούς   έκανε το PSI, ρήμαξε τα ταμεία,  υπέγραψε  το δεύτερο Μνημονιο-δανειακή και  αποχώρησε από το προσκήνιο. Σήμερα η αναγκαιότητα ενός νέου δανείου και μνημονιου -με ή χωρίς νέο PSI – είναι πέρα από προφανής και ικανή από μόνη της να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Κάποιος πρέπει να τα υπογράψει όλα αυτά! 
Κάποιος πρέπει να κάνει τον Παπαδήμο! Καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρειται η επανεμφάνιση Καρατζαφέρη, ειδικού  τόσο επί της κυβέρνησης Παπαδημου όσο και επι του PSI. Την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε διεργασίες με απώτερο στόχο να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, δηλώνει για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. Πρέπει, πρώτον να φρενάρουμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με μια εντελώς διαφορετική πολιτική θα δηλώσει όλο νόημα.

http://papaioannou-giannis.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...