Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πρόσκληση Βενιζέλου σε Παπανδρέου και Σημίτη για τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ


Picture 0 for Πρόσκληση Βενιζέλου σε Παπανδρέου και Σημίτη για τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ
Πρόσκληση να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη την ερχόμενη Τετάρτη στο Ζάππειο με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 ετών από την Μεταπολίτευση και από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε προς τους πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους του Κινήματος, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι προσκλήσεις που απηύθυνε ο κ. Βενιζέλος μέσω προσωπικού email προς τον κ. Σημίτη και τον κ. Παπανδρέου, τη συμμετοχή των οποίων στην εκδήλωση θεωρεί αυτονόητη, κινούνται σε θερμό και ενωτικό κλίμα, σε τόνο συσπείρωσης της παράταξης στην πορεία προς την ανασυγκρότηση της.


Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι έχουν προσκληθεί όλοι στην εκδήλωση και ότι γίνονται εντατικές και πυκνές προετοιμασίες, με πνεύμα συσπείρωσης και ενότητας, χωρίς καμία διάθεση για διενέξεις με κανέναν, καθώς επίσης και ότι είναι αντίθετοι σε μάχες χαρακωμάτων και εσωστρέφειας.

Επιπλέον στη Χαρ. Τρικούπη θεωρούν ότι η εκδήλωση του κόμματος για την 3η Σεπτέμβρη και η έκθεση ιστορικού υλικού «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» που πραγματοποιεί το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου, υπηρετούν τον ίδιο σκοπό και δεν έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών ενόψει της εκδήλωσης, στελέχη της Χαρ. Τρικούπη ανέφεραν ότι και στη χτεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με 21 εκπροσώπους Επαγγελματικών Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα που προέρχονται από το χώρο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα που άπτονται της ενότητας και της προοπτικής της παράταξης.

Στο ίδιο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της εκδήλωσης, χτες υπήρξε συνάντηση στη Χαρ. Τρικούπη με 100 συνδικαλιστικά στελέχη της παράταξης, καθώς επίσης και συνάντηση με τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών της Αττικής.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...