Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Παρών δηλώνει ο Λιάνης


lianis

«Τα τελευταία χρόνια ανετράπη το βασικό αξίωμα του Ανδρέα Παπανδρέου: "Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται!" Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ χαρίστηκε ΚΑΙ τεμαχίστηκε ΚΑΙ κληρονομήθηκε!», είπε, διαφωνώντας ευθέως με τους συναδέλφους του που «παριστάνουν τους πλανόδιους θεατρίνους και αλλάζουν ρούχα για να πάνε σε άλλο θίασο»…
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο γνωστός δημοσιογράφος, υποστήριξε ότι δεν έφυγε ποτέ από τον χώρο του. «Ντρέπομαι να φύγω από το ΠΑΣΟΚ!», είπε, θυμίζοντας πως μπορεί να έχουν γίνει πολλά στο χώρο, αλλά το ΠΑΣΟΚ έχει όλα τα χρόνια κάνει τεράστιο έργο προς όφελος της κοινωνίας! «Ακόμη και η αύξηση του προσδόκιμου ζωής στο ΠΑΣΟΚ οφείλεται!», είπε, υποστηρίζοντας στον αντίποδα ότι η ΝΔ δεν έχει κάνει έργο που να έχει ωφελήσει την κοινωνία.

Πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, διεκδικώντας ρόλο στην νέα εποχή. «Μπορώ να παίξω το ρόλο που παίζω και στην τοπική κοινωνία των Πρεσπών , ως Διευθυντής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που συνεργάζονται ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να μη γίνεται αυτό και στην πολιτική;», είπε, αναρωτώμενος πώς πετυχαίνει το εγχείρημα στις Πρέσπες «κι εδώ ζούμε αυτή την κωφάλαλη κατάσταση;».
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου