Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Γκλέτσος: Θα δείτε τι πάει να πει δεν κάνω ρουσφέτια(vid)


Picture 0 for Γκλέτσος: Θα δείτε τι πάει να πει δεν κάνω ρουσφέτια(vid)
Χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου, τελέστηκε σήμερα η ορκωμοσία στο δήμο Στυλίδας, για τον νέο (και νυν) δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.
Συγκίνηση αλλά και μηνύματα είχε η ομιλία του κ. Γκλέτσου ο οποίος ξεκίνησε στέλνοντας τις ευχές του για γρήγορη ανάρωση στον αντιδήμαρχο Γιάννη Χρονόπουλο τον ναύαρχο που το τελευταίο διάστημα περνά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ακόμη αναφέρθηκε στους συμβιβασμούς που αναγκάστηκε να κάνει τα 3,5 προηγούμενα χρόνια και υποσχέθηκε στους δημότες του πως την επόμενη πενταετία θα είναι ακριβοδίκαιος.
«Θα δείτε τι πάει να πει δεν κάνω ρουσφέτια όποιος και να με πάρει τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά.
Την προηγούμενη θητεία δεν την ευχαριστήθηκα γιατί έκανα συμβιβασμούς αυτήν την πενταετία θα την ευχαριστηθώ και μαζί με εμένα και εσείς» είπε.
Ο Απόστολος Γκλέτσος στην ομιλία του έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες του που αποχώρησαν από τον συνδυασμό στην προηγούμενη θητεία και ακολούθησαν ξεχωριστό δρόμο.
«Ο λαός ευτυχώς τους πλήρωσε με τον μισθό που τους αξίζει, τους ξεφτίλισε» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Τέλος, ευχαρίστησε την μητέρα του λέγοντας πως χωρίς αυτήν εκλογές δεν έπαιρνε αλλά και τον αδελφικό του φίλο ο οποίος μάλιστα όπως αποκάλυψε τον βοήθησε οικονομικά προεκλογικά, τον Νίκο Φρονιμόπουλο.

http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...