Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Φ. Κουβέλης: Χρέος της ΔΗΜΑΡ είναι η προστασία των αδύναμων




Το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατά την κοπή της πίτας, παρουσία πολλών στελεχών του κόμματος.
Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι «η κυβέρνηση οφείλει με συγκεκριμένα αποτελέσματα, μετρήσιμα στην καθημερινή ζωή των πολιτών, να ανταποκριθεί στις ευθύνες που έχει αναλάβει και να αποδείξει ότι η χρονιά αυτή είναι η τελευταία χρονιά των θυσιών. Το χρέος της ΔΗΜΑΡ είναι η προστασία των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας και των ανέργων , η άμεση δράση για την ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας .
Η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά, είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και να απεξαρτηθεί από τις ρυθμίσεις των μνημονίων. Η ανάπτυξη είναι το κρίσιμο μέγεθος. Μία ανάπτυξη που θα αξιοποιήσει υπαρκτές δυνατότητες και θα αντιμάχεται την ύφεση.


Τέλος, ο κ. Κουβέλης τόνισε: «Η ΔΗΜΑΡ ανέλαβε την ευθύνη να συμβάλλει σημαντικά στην παραμονή της χώρας στο ευρώ. Από την ίδια θέση ευθύνης αγωνίζεται αποφασιστικά για την σταθεροποίηση και την ανάκαμψη , με όρους δημοκρατίας και με την μέγιστη δυνατή προστασία της κοινωνίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου