Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ: Πρόγραμμα κατήχησης παιδιών από τη Χρυσή Αυγή

%CE%A3%CE%BF%CE%BA%3A+%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%87%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7+%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE+%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE
Πρόγραμμα με το όνομα "Διάπλαση των Παίδων" έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, "κατηχώντας" μικρά παιδιά (6-10 ετών). «Η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις πρότυπα» επισημαίνεται σε κείνενο της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Οι φωτογραφίες που το κόμμα ανέβασε στο Ίντερνετ δείχνουν παιδιά, τα οποία οι γονείς έχουν οδηγήσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, να ακούν την "παιδαγωγό" της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και να βλέπουν "εκπαιδευτικά βίντεο" για την "πνευματική τους αφύπνιση", οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της Χρυσης Αυγής  Η ανακοίνωση της Χ.Α. αναφέρει ότι "το Σάββατο 23-02-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων, που αφορά το πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας: τα
νέα παιδιά! 20 και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις δύο παιδαγωγούς της Τ.Ο."

"Οι Συναγωνίστριες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη.

Αφού έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, έφαγαν λιχουδιές και έφυγαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τις παιδαγωγούς τους!

Τα μέλη της Τ.Ο Αν. Αττικής, απόλυτα πιστά στις αρχές και στις ηθικές αξίες του Ελληνισμού, κάνουν πράξη το πρώτο μισό του εκ των προγόνων μας ρηθέντος: ʼΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙʼ ! Αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται από τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος".

Στόχος της προπαγάνδας τα μικρά παιδιά

Το στίγμα της στάσης της απέναντι σε αυτές τις ηλικίες δίνει κείμενο που αναρτήθηκε στις 31 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα της τοπικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής βορείων προαστίων. Το κείμενο καλούσε τα μέλη της οργάνωσης να λάβουν «αντίμετρα κατά της προπαγάνδας». Βασιζόταν σε αποσπάσματα του βιβλίου «Η προπαγάνδα - Μεθοδική και τεχνική της αγωγής των μαζών» του Γεωργίου Γεωργαλά που εκδόθηκε το 1967. Ο συγγραφέας κατέλαβε διάφορες κυβερνητικές θέσεις κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και υπήρξε ο ιδεολογικός εκφραστής της.

«Η ψυχοπολιτική διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας ο άνθρωπος διακατέχεται από ανασφάλεια λόγω φυσικής αδυναμίας, σωματικής και πνευματικής. Αυτό το συναίσθημα προκαλεί αναζήτηση προστασίας... Το συμπέρασμα για την προπαγάνδα είναι ότι αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη να φυτέψεις στο παιδί ένα πρότυπο», αναφερόταν στο κείμενο προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής. «Η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να διαμορφωθούν οι τάσεις, οι κλίσεις, τα ιδεώδη διά μέσου της φαντασίας», συνέχιζε το κείμενο.
metarithmisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΗ: Αυτές τις αλλαγές θα δείτε στους λογαριασμούς που θα έρθουν -Προσοχή με το πάγιο

Διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τα νέα ευνοϊκά μέτρα, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΕΗ και αφορούν τις χρεώσεις κ...