Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Φ. Γεννηματά: Αφετηρία αλλαγής το Συνέδριο


CACHE_650X650_1_53003

Υποστηρίζοντας πως το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει αφετηρία αλλαγής, η Φ. Γεννηματά επεσήμανε πως η μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες είναι η αρχή της επιστροφής στο Κίνημα όσων αναζήτησαν απαντήσεις αλλού, αλλά δεν τις βρήκαν.
Όπως παρατηρεί η κ. Γεννηματά, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι πολιτικές δυνάμεις που κρύφτηκαν πίσω από το μνημόνιο και τις θεωρίες συνωμοσίας κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είχαν και δεν έχουν εναλλακτική πρόταση. Τα 18 δισ. ισοδύναμα της Νέας Δημοκρατίας δεν βρέθηκαν ποτέ, ανέφερε με νόημα η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ενώ η ακύρωση των μνημονίων και η επιστροφή των μισθών στα προηγούμενα επίπεδα
μέσα σε ένα 24ωρο, που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαταλείπεται ως μη ρεαλιστική πολιτική από τα ίδια τα στελέχη του, για να τονίσει πως η πόλωση και οι ανέξοδες υποσχέσεις δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση.
Τέλος, η Φ. Γεννηματά τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ επεξεργάζεται ένα σχέδιο ανασυγκρότησης για τη χώρα, ένα αντιμνημόνιο με περιεχόμενο.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο μύθος ότι ζούμε στον καλύτερο δυνατό (καπιταλιστικό) κόσμο

Από την παγκόσμια φτώχεια μέχρι την ανισότητα μεταξύ των κρατών, όλοι οι δείκτες δείχνουν πως ζούμε στην καλύτερη περίοδο στην ιστορία. ...