Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ο Καμμένος


kammenos12

Και πρόσθεσε: «Με όλους είναι ανοικτό, από τη στιγμή που θα διώξουμε τα μνημόνια, τις δυνάμεις κατοχής και θα κάνουμε μια εθνική κυβέρνηση, η οποία θα είναι η εθνική πρόταση εξόδου από τηΑνοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ άφησε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολύ σοβαρό χάος, όσον αφορά τα εθνικά θέματα. Δηλαδή, το θέμα της Θράκης και αυτά τα τρελά τα οποία έχουν πει διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ή το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας ή τα ελληνοτουρκικά. Είναι θέματα, που είναι χάος. Αλλά βλέπω ότι και σε αυτά τα σημεία ο κ. Τσίπρας έχει αρχίσει και μαζεύει τους διάφορους περίεργους τύπους οι οποίοι βγαίνουν και λένε. Βέβαια, υπάρχει ακόμα απόσταση» τόνισε ο κ. Καμμένος.
χώρα. Εάν έχουν καλυφθεί οι κόκκινες γραμμές, οι οποίες βάζουμε και στο θέμα των λαθρομεταναστών και στα εθνικά θέματα, αλλά και στην οικονομία».
Στο ερώτημα αν έχει ζητήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε: «Ζήτησα συναντήσεις και ζήτησα να υπάρχει ένα μίνιμουμ κοινής πολιτικής απέναντι στην προστασία των κοινωνικών τάξεων, που αυτή τη στιγμή δέχονται επίθεση».
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΗ: Αυτές τις αλλαγές θα δείτε στους λογαριασμούς που θα έρθουν -Προσοχή με το πάγιο

Διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τα νέα ευνοϊκά μέτρα, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΕΗ και αφορούν τις χρεώσεις κ...